PARTNERS EN SPONSOREN

Partners

Zonder deze bedrijven was deze speciale avond niet mogelijk geweest.

ISP industrial services provider

Our definition of inoovative is providing value to the customer.

 

VAP

De VAP Business Club is een actieve no-nonsense netwerkclub die haar oorsprong vindt in de industrie. De samenstelling van onze leden is enigszins divers, maar het gemiddelde clublid is actief als aannemer en/of toeleverancier voor de petrochemie en direct aanverwante industrieën.

 

M Heezen: samen sterk voor morgen

Een wereld die constant in beweging is, vraagt een continue cyclus van saneren, slopen, recyclen, bouwen en onderhouden. Als familiebedrijf doen wij dat vanzelfsprekend met respect voor onze omgeving. Met het oog op de generaties na ons.

 

Maintenance NEXT

Industrie is de motor van de Nederlandse economie. Maintenance NEXT, georganiseerd door Rotterdam Ahoy,  vervult een spilfunctie binnen de branche van industrieel onderhoud. Op 9, 10 en 11 april 2019 is het dé ontmoetingsplaats voor asset owners, service providers, OEM-ers, contractors en leveranciers.

 

Belven

Belven kan bogen op meer dan 40 jaar ervaring in de productie van afsluiters en accessoires. Deze worden gebruikt in verwarmingen, airconditioning, industriële pijpleidingen en waterzuiveringsinstallaties. Het fundament van ons succes ligt in een aantal belangrijke waarden die we als familiebedrijf hoog in het vaandel dragen, zowel intern naar onze medewerkers toe, als extern naar onze klanten, agenten, distributeurs en leveranciers. Met eigen middelen realiseren we gestage maar zekere groei en dat biedt zekerheid en stabiliteit voor onze klanten.

 

Sponsoren

Van Dessel

Verzekeringspakketten die inspelen op uw persoonlijke situatie en wensen. Vlotte service door één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.

 

Cru-Classé, solid selections in top wines

Al jaren staat cru-classé bekend om zijn mooie assortiment en persoonlijke dienstverlening. De focus ligt vooral op de wijnen uit de ‘oude wereld’, maar om Zuid-Afrika kunnen we inmiddels niet meer heen. Landen als Frankrijk, Italië, Spanje en natuurlijk Oostenrijk en Zwitserland geven nog steeds smaak aan een schatkist aan voortreffelijke wijnen. Hier vindt u nog steeds pareltjes die uw verwachting overtreffen. Cru-classé heeft hier de neus voor en dat kunt u terugzien in het assortiment.

 

Zano

A World of Personal Tailoring.

 

Hedin Automotive

Hedin Automotive Gent NV staat momenteel o.l.v. dhr. Marc Depreitere en telt een 100-tal medewerkers, verdeeld over de 3 vestigingen.